Off-Road Backcountry Ride

Vi tar dig utanför allfartsvägarna genom vårt varierade backcountry och visar dig spännande platser! Övergivna eller historiska byggnader mitt i ingenstans, dolda vattenfall mitt i skogen eller en veteranbil som lämnats kvar för decennier sedan som vill återvinnas av naturen är redo att utforska och är fascinerande fotomöjligheter.

Vi når våra varierande mellanmål via grusvägar, smala skogsstigar och mindre tekniska terrängutmaningar för 4x4-nykomlingen. Och för ett eller två dolda resmål är korta vandringar vägen att ta sig runt. Hela turen är designad för vanliga terrängfordon; inga förkunskaper i körteknik krävs. Så följ med oss på en av våra grusdagar i den svenska vildmarken. 4x4-äventyret för den svenska overlandern. Turens längd kan variera beroende på gruppstorlek. Programmet är utformat för att pågå i åtta timmar.

Detta erbjudande är lämpligt för familjer och det finns också tillräckligt med körpauser och korta vandringar för hundar.

Beroende på väder tar vi en varmkorvpaus längs vägen, den svenska klassikern. Varje fordon bör fortfarande ha tillräckligt med snacks och drycker.

Varje deltagare kör hela turen på egen risk och ansvarar för att följa relevanta regler och lagar bakom ratten och i naturen. Vi ber dig också att inte publicera våra mellanliggande destinationer med koordinater på sociala mediekanaler. Detta är det enda sättet att säkerställa att vårt erbjudande bevaras för dig på lång sikt och att andra resenärer kan uppleva det du upplever. Du är välkommen att använda vår hashtag #offroadcamp för dina inlägg på sociala medier.

Turens pris varierar också beroende på antalet fordon som deltar: 1 fordon kostar 4000 kr, om fler än ett fordon reduceras turpriset till 2200 kr per fordon oavsett antal passagerare.

Terrängkörningslag