Ride & Hike

Lämna ditt fordon på Offroadcamp® och hoppa på våra SUPER73 elcyklar med oss. Vi kryssar till ett naturreservat i backcountryn och visar dig ett fascinerande varierat landskap som sällan hittas så här.

Naturligtvis är vi nu på väg till fots i naturreservatet och alla våra sinnen är skärpta. Det finns så mycket att se, lukta och höra. Fotomotivjägare är på rätt plats här. Vid en slogbod mitt i skogen tar vi en mellanmålspaus vid brasan och njuter av den kristallklara lilla skogssjön. Från stranden eller mitt i den. Det är upp till dig! Vandringen fortsätter genom steniga fält, förbi vridna träd, längs en liten flod, upp och ner genom vildmarken. Dina ögon måste vara uppmärksamma. Det finns så mycket att upptäcka och varje fot bör vara noggrant placerad. Och efter 3 kilometer mitt i vildmarken är vi tillbaka på våra elcyklar. Redo för den korta tillbakafärden och exalterad över att se motiven du fångat in. Med kameran såklart. Alla som är 12 år och äldre kan delta, så länge deras kroppsstorlek och vikt (max 145 kilogram) motsvarar elcyklarnas proportioner.

Turpriset för Ride and Hike är 500 kr inklusive elcykel, skyddshjälm och mellanmål. Turen varar mellan 2 och 4 timmar beroende på naturupplevelse och väderförhållanden. Max 4 deltagare kan delta. Minsta antal deltagare är 2 personer.