Om oss

Vi är ett familjeföretag som grundades 2008 och har växt sedan dess. Vårt företags rötter ligger i Tyskland och vårt hjärta slår för off-road, overlanding och motoriserad rörelse utanför asfalt. Som tidigare off-road researrangör, bil taktälts uthyrare och off-road tältsläp, återförsäljare av olika off-road artiklar och campingtillbehör, operatör av off-road verkstad, leverantör av off-road utbildning för alla fordonsklasser och arrangör av off-road evenemang har vi nu blivit operatör för en mycket speciell campingplats med ytterligare tillval. Offroadcampingen i Dalarna/ Sverige. Vi är ingen klassisk camping, utan mer en mötesplats för resande som vill tillbringa några dagar på en speciell plats och vill känna off-road hjärtslaget.

Trots våra rötter och passion missar vi inte utvecklingen och det globala målet att byta och överge fossil energi och vi ser också framåt. Våra aktiviteter förändras därför ständigt och vi är naturligtvis också måna om att erbjuda dig mycket variation genom åren.

Sedan grundandet av vårt företag har vi fokuserat och satt stort värde på kvalitet, säkerhet, kundnöjdhet, hygien, kundnärhet & familjär atmosfär, inbromsning & avkoppling, vårt eget samhälle, lokal handel & ett lokalt nätverk. Som en del av vår företagsutveckling är temat hållbarhet i fokus. Självklart har hållbarhet alltid varit en fråga på Offroadcamp®, men det är väldigt viktigt för oss att tydligt kommunicera detta till våra gäster och fortsätta att expandera på det.

Eftersom vi vill fortsätta att ge våra gäster unika upplevelser i framtiden lyssnar vi, utvecklar idéer, ser framåt, anpassar oss på vårt eget sätt och förblir såklart alltid trogna oss själva!

Vi lever vår passion och våra gäster kan känna den från de första minuterna i Offroadcamp®. Hos oss blir en kund en gäst och helst ska varje gäst efter några dagar säga "Vi ses igen!" med ett leende på läpparna.

Vi ses snart, på Offroadcamp®